Atorina

Downhearted

virtuaalihevonen
NimiDownhearted "Heta"
RekisterinumeroVH04-021-1955
Rotu, sukupuolitrakehner, tamma
Säkäkorkeus, väri169cm, rautias
Syntynyt13.12.2007 (8v 13.12.2012)
Koulutusestepainoitteinen, taso: 140cm
KasvattajaJoacim Adler evm
OmistajaAtorina (VRL-09525)
Maahantuoja flanelli Tavoitteena ERJ-laatuarvostelu ja kantakirjaus

Heta on perusluonteeltaan klassisen tyylikäs ja erittäin hienosti käyttäytyvä tammaneiti. Hetan ei voi olettaa tekevän kovinkaan suuresti pahojaan, vaikka tokihan Heta on oikein tammamainen tyttö. Ratsuna tämä tamma on aivan valloittavan ihana ja erittäin kuuliainen. Esteillä mennään eikä meinata, mutta jarrutkin löytyy. Koulua menee kauniissa muodossa ja hyvin avuilla. Hoitaessa kannattaa Hetalle puhella paljon. Tamma on melko arka, eikä sen vuoksi välttämättä tahdo antaa heti koskea. Kun Hetaa muistaa kehua paljon, ja antaa asioiden edetä rauhassa, niin Hetasta saa varmasti toistavan kumppanin niin kisa- kuin kotikentillekin. Heta ei todellakaan petä ihmistä, kun on tähän tutustunut, joten kannattaa tutustua.

Hoitotoimenpiteet sujuvatkin Hetan kanssa melkoisen hyvin, jos Hetaan on kerinnyt tutustumaan. Uusia testaa hieman. Antaa harjata itsensä suhteellisen hyvin, aristelee tosin päätä ja vatsaa jonkin verran. Jalkojen puhdistus sujuu melkoisen hyvin, vaikka aina ei Hetaa jalkojen nostaminen kiinnostaisi. Varustaminen ja loimittaminen sujuu hyvin, etenkin jos Heta saa ensin haistella satulaa, suitsia, loimea, mitä ikinä sille aiotkin pukea. Pesussakaan ei ole ongelmia, vaikka kyllä Heta alkaa huijaamaan, jos et ole tarkkana, kun on matka pesuboksiin.

Ratsastaessa Heta on reipas ja kuuliainen. Vaikka selkäännousu ei välttämättä suju aivan paikallaan seisten, niin ei hätää. Kun olet selässä, niin Heta käyttäytyy oikein kivasti. Esteillä on vauhtia mukavasti, ja lisääkin löytyy jos on tarvis, vaikka ei jarrujakaan tarvitse sitten hakea. Heta ylittää esteet innolla ja kyttäilemättä. Harvemmin tiputtaen, mutta jos ei ratsastaja osaa Hetaa ratsastaa esteille, niin sattuu tiputuksiakin herkästi. Heta ei korjaa ratsastajan virheitä. Koulussa menee kauniisti muodossa, kun Hetan vain muotoon ratsastaa. Ei tarvitse paljoa tekemistä ratsastajalta, jos tämä osaa hommansa. Taitaa hyvin myös hieman enemmän kuin koulutustasonsa antaa ilmi, mutta ei se mitään. Maastossa Heta on luotettava ja innokas menijä. Ei säiky kovinkaan, mutta toisinaan saattaa hieman koiria säpsyä. Luonne © flanelli


© scirlin

Sukutaulu

Isälinja: Agreeable (evm)     Emälinja: Capacity (evm)
i. Agreeable
trak
evm
ii. Regret
ie. Sanguine
e. Capacity
trak
evm
ei. Pragmatics
ee. Clumsy

Sukuselvitys tulossa...

Jälkeläiset

Hetalla on 0 jälkeläistä. Se on tarjolla jalostukseen.
s. 00.00.0000 orista

Kilpailukalenteri

ERJ vaikeustaso:

/
 • Esteratsastus p.
 • Hyppykapasiteetti ja rohkeus p.
 • Kuuliaisuus ja luonne p.

 • ERJ Cup -sijoitukset:

  0 kpl

 • Näyttelyt:

  0 sertiä
 • Päiväkirja ja muuta

  Varustelokero
  Estesatula, yleissatula, meksikolaiset suitset Väreinä musta ja kulta Muut varusteet oliivinvihreitä tai harmaita
  Muuta huomioitavaa
  Tarhataan muiden tammojen kanssa.
  19.11.2017, kirjoittanut nekota - "Tarina"

  Tulossa!